Nyheter 15 april 2019

Albin & Kristoffer till Kobalt

Kobalt Music har slutit ett exklusivt globalt förlagsavtal med Albin Nedler och Kristoffer Fogelmark. Just nu är de bl a aktuella som låtskrivare och producenter på Aviciis SOS.

Sedan Albin och Kristoffer tilldelades 2013 års Rookie Songwriter/Producer of the Year på Denniz Pop Awards har de etablerat sig som några av Sveriges största låtskrivande producenter. De senaste åren har duon samarbetat med bland andra MØ, DNCE, Avicii, Martin Garrix, 5 Seconds of Summer och SEEB x Skip Marley.

Just nu är de aktuella som låtskrivare och producenter på MØs Theme Song (I’m Far Away) från tv-serien Moominvalley, den postumt utgivna Avicii-singeln SOS samt Martin Garrix singel No Sleep, där Kristoffer också medverkar som artist (Bonn).

Stående fr v: Felix Kalf-Hansen, Johan Ekelund, Lisa Holmgren (Kobalt)

Sittande fr v. Kristoffer Fogelmark, Albin Nedler, Carolina Eriksson (Kobalt)

Foto: Jezzica Sunmo

Christel Valsinger