Musikbolag 4 mars 2019

Crew of Me&You till Roxy Recordings

När Maja Ivarsson och Felix Rodriguez från The Sounds startar nytt är namnet Crew of Me&You och bolaget Roxy Recordings.

Sent 1990-tal bildade fem tonårsvänner The Sounds, ett av de få band i sin genre som tagit sig utanför Sveriges gränser. Nästan två decennier och miljontals sålda skivor och konsertbiljetter senare har grundarna Maja Ivarsson och Felix Rodriguez gått samman och bildat Crew of Me&You.

”Ofta när artister får ha en lång karriär, kommer det en tid när de känner att de vill utforska andra musikaliska riktningar och passioner som kanske inte helt passar in i deras nuvarande konstruktion. Istället för att försöka förändra soundet som redan finns, kan det ibland vara ett bättre alternativ att börja om från grunden och låta det utvecklas på sitt egna sätt. Med detta resonemang i tankarna startades Crew of Me&You” skriver Roxy Recordings i ett pressmeddelande.

-Det är otroligt roligt att jobba med Maja och Felix igen. Maja är i mitt tycke en av landets absolut största superstars. Alltid spännande att vara med från början i ett projekt och deras pepp smittar av sig, säger Jennifer Dillane på Roxy.

-Vi kommer alltid vara rebeller i våra hjärtan och i vår musik, så den här nya resan längs en ny musikalisk väg är något vi är väldigt glada att få dela med varandra. Gör er redo världen, vi har varit redo sedan länge.. och det får mitt hjärta att slå snabbare bara genom att tänka på det. Med ett helt nytt grepp om låtskrivandet och en pånyttfödd energi hittade vi tillbaka till varandra och glädjen i att skapa något helt nytt. Med en snabbt växande låtlista bestämde vi oss för att skicka iväg våra alster till dom skivbolag men framför allt till dom personer i branschen vi kände förtroende för och som vi hade jobbat med tidigare i samband med The Sounds. Jennifer Dillane på Roxy Recordings, tidigare på Warner Music Sverige, var en av dom första vi tog kontakt med och vi fick också napp direkt. Sedan dess har vi jobbat på i ilfart tillsammans för att äntligen få ut vår musik till allmänheten. Hoppas ni är redo, för det är vi!, fortsätter Maja Ivarsson.

”Musik kommer inom kort”, avslutar Roxy sin nyhet.

Lars Nylin