31 januari 2019

40 nya programpunkter till By:larm

Årets upplaga av By:larm kommer att innehålla 70 programpunkter och 40 av dem släpps idag. Dessutom läggs bl a Little Jinder och Ozzy till festivalens lineup.

På hemsidan finns nu möjlighet att sätta ihop ett personligt schema, med hjälp av funktioner som filtrering efter yrke och tips på inspiration. Programmet finns också att komma åt i By:larms app.

Bland de 40 nya programpunkter som By:larm prestenrar idag finns bl a

Sociala medier – Do’s and don’ts! Elisabeth Bekken Vikanes delar sina bästa tips och tricks för att du som arrangör, artist eller vanlig dödlig ska lyckas med dina kanaler. Få tips om vad du ska och bör göra, och vad du ska och bör undvika på Facebook och Instagram.

The Gender Pay GapFler och fler aktörer – by:Larm inkluderat – har fokus på jämställdhet. Men hur mycket tjänar egentligen kvinnliga artister jämfört med sina manliga kollegor?

All Together Now – Let’s build the next headliners! De stora metal-mastodonterna kommer inte att finnas för alltid, och det är uppenbart att vi behöver nya större band som kan fylla de snart tomma sovrumsväggarna till hoppfulla aspirerande musiker. Men jobbar branschen för att skapa de nya verkligt stora banden?

My band is hot – but now what? Vi har sett det många gånger förr. Hypen är där, men plötsligt är bandet eller artister borta och hörs aldrig från igen. Hur ska du spela dina kort rätt för att få till en lång och hållbar karriär?

Alla programpunkter finns här.

Även liveprogrammet är påfyllt och bara några få namn återstår nu att lägga till årets lineup. Idag släpps ytterligare några artistnamn, som är klara för festivalen. Bland dem finns svenska hiphopakterna Guleed och Ozzy och norska rockbandet Romskip. Dessutom kommer Little Jinder att avsluta festivalens sista kväll.

Samtliga artister i dagen släpp:

Employed to Serve (UK) – by:Larm Black

Guleed (SE)

Karina (FI)

Little Jinder (SE)

Otta (UK)

Ozzy (SE)

Romskip (NO)

TAN (DK)

Christel Valsinger