Nyheter 11 december 2018

Sqream Management i avtal med David Björk

Låtskrivaren och producenten David Björk har inlett ett samarbete med managementbolaget Sqream.

David började sin musikaliska resa på kulturskolan i Sandviken som 10-åring och startade sitt musikproducerande redan vid 13 års ålder. De senaste åren har han haft låtar på topplistor i både Sverige, Europa och Japan.

Utöver detta har David gjort musik för datorspel som Crackdown 3 och Winning Eleven samt haft synkar hos allt från BBC, Netflix, Youtube, MTV och Marvel, där han specialskrev musik till trailern för filmen Spiderman Homecoming.

– Jag känner mig väldigt glad och förväntansfull inför vårt samarbete. 2019 kommer bli ett spännande år! säger David Björk.

2018 har David bland annat varit aktuell med låtar tillsammans med Elina (BLNK Music), Clara Mae (Big Beat/Atlantic) och Felix Jaehn (Universal).

– Jag är sjukt taggad på att jobba med David. Han är en så otroligt mångsidig och talangfull låtskrivare/producent! säger Jonna LP, A&R/Artist Manager, Sqream Management.

– Det känns otroligt kul att David har valt Sqream Management som bolag samt för oss att få arbeta med en låtskrivare och producent med en sådan bred internationell erfarenhet inom både artist-, reklam- och filmmusik, säger Johan Söderholm, VD, Sqream Management.