Förlag 11 december 2018

Sony/ATV i nytt avtal med Noonie Bao

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har skrivit ett nytt exklusivt förlagsavtal med Jonnali Parmenius, mer känd som Noonie Bao, som de senaste åren har haft stora framgångar på världens topplistor.

Jonnali Permenius/Noonie Bao är just nu aktuell med Rita Oras singel Let You Love Me som har legat flera veckor på brittiska listans topp 5, Charli XCX & Troye Sivans singel 1999, David Guetta ft Anne Marie i Don’t Leave Me Alone, Zedds senaste singel Happy Now samt två låtar på Clean Bandits nyligen släppta album.

Avtalet inkluderar också Zedd & Alessia Caras Stay och Camila Cabellos Never Be The Same, som båda nådde förstaplatsen på amerikanska radiolistan. Noonie Bao har även haft låtar de senaste åren med Katy Perry, Demi Lovato, Kygo, Carly Rae Jepsen, Alan Walker och Ty Dolla $ign.

– Jonna har haft en helt fantastisk resa och det har varit ett privilegium att få vara en del av den. Att få se henne ha den här framgången som ett resultat av hennes otroliga talang och även hårda jobb, känns mycket speciellt. Vi är väldigt stolta över att få fortsätta vårt samarbete med henne, säger Johnny Tennander, VD Sony/ATV.

– Den långa historien som Jonna har med Sony/ATV, tillsammans med briljansen hos hennes närmaste kontakter Johnny Tennander och Amanda Hills gjorde det till en no brainer att förlänga vårt avtal med Sony/ATV. Vi har åstadkommit fantastiska saker de senaste åren och vi är mer peppade än någonsin på vad framtiden tillsammans med Sony/ATV har att erbjuda, säger Jakob Emtestam, manager.

– Efter 11 år med Sony/ATV så känns det bättre och mer naturligt än någonsin att förlänga vårt samarbete. Jag är otroligt peppad på framtiden! säger Jonnali själv.

Noonie Bao befäste nyligen sin internationella låtskrivarstatus på den senaste upplagan av galan Musikförläggarnas Pris, då hon vann kategorin Årets Internationella Framgång för andra året i rad.

Lars Nylin

Bilden: Johnny Tennander, Noonbie Bao, Jakob Emtestam.