Nyheter 15 oktober 2018

Timbuktu till Luger

Bokningsbolaget Luger har ingått avtal med Jason ”Timbuktu” Diakité.

– Jag ser otroligt mycket fram emot att gå in i en ny fas av min karriär tillsammans med Luger! Efter ett 18-årigt samarbete med United Stage, som verkligen varit fantastiskt på alla sätt, känns det som att tiden är inne att testa något nytt. I mina ögon är Luger det bokningsbolag i Sverige som kan urban musik bäst, så det ska det bli spännande att se vad vi kan hitta på ihop, säger Jason ”Timbuktu” Diakité.

Daniel Bzdusek, bokningsagent:

– Jag har följt Timbuktus karriär sedan tiden då jag åkte runt och sålde merch för honom och Looptroop tidigt 2000-tal så jag har en väldigt stor respekt för hans artistskap. Att vi nu har fått förtroendet att representera honom känns sjukt spännande och utmanande men också helt naturligt då vi som agentur tar stora kliv och går in i en ny fas.