13 augusti 2018

EXPORT Alla fakta om ExMS på Reeperbahn

Vad gör Export Music Sweden på årets upplaga av Reeperbahn 19-22 september? MI har kollat med Jesper Thorsson, VD på ExMS.

– Vi har tidigare genomfört lyckade svenska delegationsresor till Berlin och Hamburg i samband med Reeperbahnkonferensen. I år prövar vi en nordisk handelsdelegation tillsammans med de andra nordiska exportkontoren. En annan nyhet är att vi åker med det officiella Reeperbahntåget från Berlin till Hamburg tillsammans med många andra tyska och internationella delegater. Ett utmärkt tillfälle att knyta massor med nya kontakters, säger Jesper Thorsson en dryg månad innan.

Export Music Swedens Matchmaking Session genomförs på torsdagen och till den kan sökas även av den som inte är med på ExMS trade mission. Om man blir uttagen till trade mission står Export Music Sweden för 50% av resan samt hotell. Detta projekt genomförs med stöd av Regeringskansliet.

– I Berlin blir det en hel del företagsbesök, bl a på YouTube. I Hamburg fokuseras på kontaktförmedling vid flera match making event och networkingmiddagar. Ett preliminärt schema ligger på vår www.exportmusicsweden.org . Anmäl ditt intresse omgående! fortsätter Thorsson.

Lars Nylin