Nyheter 12 juni 2018

MUSIKBOLAG Flora Cash in på Billboard Alternative Songs

Den svenskamerikanska duon Flora Cash har gått in på topp 40 på Billboard Alternative Songs med singeln You’re Somebody Else. Listan är baserad på airplay i kommersiell radio i USA.

Singeln You’re Somebody Else släpptes som del av albumet Nothing Lasts Forever (And It’s Fine) i april 2017 och som singel för snart ett år sedan och har sedan dess nått närmare sex miljoner miljoner visningar på Youtube och snart 10 miljoner streams på de stora streamingtjänsterna.

Fram tills nu har singeln arbetats helt av den Stockholmsbaserade labeln Icons Creating Evil Art som startades 2015 av Carl-Marcus Gidlöf vid sidan av hans engagemang och delägarskap i Despotz Records. Utöver framgångarna med You’re Somebody Else lär fler stora nyheter vara på gång.

– Under de snart 15 år jag varit i branschen har jag inte sett någon låt jag arbetat med ha den här fina utvecklingen. Det är en otrolig resa att vara med på och jag ser så mycket fram emot att få se hur långt den kommer att gå, säger Carl-Marcus Gidlöf.

Christel Valsinger