20 april 2018

MUSIKBOLAG Rebecca & Fiona till Stereo Stereo

Rebecca & Fiona blir första artisterna ut på skivbolaget Stereo Stereo, grundat av artisten Sakarias och reklambyrån Garbergs. Samarbetet innefattar såväl exekutiv produktion och distribution som design, koncept och kommunikation.

Skivbolaget och kreativa byrån Stereo Stereo blev officiell förra året och under hösten inleddes samarbetet med Rebeccea & Fiona. Under våren och sommaren kommer det nya albumet Art of Being A Girl att börja ges ut globalt.

– Vi har haft så mycket musik som vi velat men inte haft möjlighet att ge ut på vårt förra skivbolag. När vi började prata med Stereo Stereo förstod de direkt vad vi ville göra och hur de kan hjälpa oss att lyfta det till nästa nivå, säger Rebecca Scheja och Fiona FitzPatrick.

– Rebecca & Fiona är populärkulturella ikoner,  och är precis som Stereo Stereo i stort, ambassadörer för motkulturen. Det är inspirerande och en ära att få arbeta med och verka runt så intuitiva, modiga och begåvade personer. Art of Being A Girl är en blockbuster! säger Sakarias, Creative Director på Stereo Stereo.

Christel Valsinger