Nyheter 9 april 2018

MUSIKBOLAG/FÖRLAG The Bongo Club toppar tysk radiolista

The Bank Sweden, skivbolag och förlag för The Bongo Club, rapporterar att gruppens singel Tell Your Friends toppar tyska radiostationen Star FM:s rocktopplista före ett antal namnkunniga konkurrenter, som Foo Fighters, Rise Against och Thirty Seconds To Mars.

Svenska kvartetten The Bongo Club släppte nya albumet Anybody Have A Lighter i februari och Tell Your Friends är första singeln därifrån.

– De hade redan innan vi började jobba tillsammans byggt upp en bra fan base i GSA (Germany/Switzerland/Austria) , säger The Banks Ben Malén till MI.

I nämnda länder samarbetar The Bank med Motor Music för bandets räkning, för att få tillgång till lokal expertis på den stora marknaden. Under vår en och hösten kommer bandet att turnera en hel del i GSA därefter i UK och Spanien.

Christel Valsinger