Nyheter 20 mars 2018

LIVE Schvarcz Agentur utökar

Bokningsbolaget och konsertarrangören Schvarcz Agentur utökar sin verksamhet genom att anställa Josef Hermansson, med bakgrund på Dimberg Management och Space Station 12. 

Schvarcz Agentur grundades 2017 av Victor Schvarcz som har lång erfarenhet av att göra turnéer både i Sverige och i resten av Europa. Bolaget jobbar i dagsläget med bland annat Good Harvest, The Dahmers, John Lindberg Trio och Asta Kask. Som ett led i företagets utveckling värvas nu Josef Hermansson som kommer att jobba med produktion och marknad. Josef kommer vid sidan av Schvarcz Agentur även fortsatt att åta sig diverse frilansuppdrag.

– Det ska bli jättekul att jobba med Josef, vi går ju långt tillbaka och jobbade nära under hans tid hos Dimberg Management. Det är också ett naturligt steg att bolaget växer och expanderar då vi har ett spännande år framför oss med flera roliga nyheter att presentera. Det kommer bli grymt! säger Victor Schvarcz.

– Jag ser fram emot att jobba med Victor och de artister som Schvarcz Agentur representerar. Jag och Victor jobbade nära varandra under min tidigare anställning hos Per Gessles label Space Station 12 där Good Harvest var kontrakterade. Vi har även en arbetsmässig historia som sträcker sig tillbaka till tonåren så det känns verkligen grymt kul att hamna hos Schvarcz, lite som att cirkeln är sluten, säger Josef Hermansson.

Schvarcz Agentur har kontor på Sankt Eriksplan som de delar med Birds Will Sing For You och Startracks.

 

Från vänster: Victor Schvarcz, Josef Hermansson