19 februari 2018

SVERIGETOPPLISTAN v 7 Trippel för Sarah Klang

Drake är kvar i topp av singellistan med God’s Plan [Cash Money/Universal]. Men under detta händer en hel del inklusive en stark ny start av Hov1. På albumlistorna debuterar Sarah Klang med en unik trippel för Love In The Milky Way [Pangur/Bengans] som toppar stora listan, den fysiska och även vinyllistan.

Rudimental klättrar vidare från 51 till 12 och finns nu på plats 2 med These Days [Atlantic/Warner], medan det virala amerikanska fenomenet Bazzi går från 38 till 11 med Mine [ZZZ/Warner].

Petter tappar tre positioner från 4 till 7 med Toppen av ett berg [Baba/Sony]. Det innebär att Hov1 smiter in före som nummer 6 med nya Heartbreak [Svenska inspelnigar/Universal] och därmed även blir den hetaste svenska låten just nu.

Ny etta på samlingslistan är musiken till filmen Black Panther [Interscope/Universal] med avsändare i Kendrick Lamar, The Weeknd och SZA.

Soundtracket gör avtryck lite här och där på singellistorna inklusive att spåret King’s Dead [Interscope/Universal] toppar Heatseeker.

Lars Nylin

www.sverigetopplistan.se