Nyheter 13 februari 2018

MANAGMENT Idolvinnaren in i Hagenburg

Den tidigare Idol-vinnaren och H.E.A.T-sångaren Erik Grönwall tog en annorlunda väg än sina kollegor. Han har nu blivit delägare i managementbolaget Hagenburg tillsammans med branschveteranen Petri H. Lundén.

Hagenburg är ett artistmanagement som har byggt och förvaltat karriärer som The Cardigans, Peter LeMarc, John Norum, Europe och Ace Of Base.

– Petri har länge varit min manager och sedan några år tillbaka även min mentor i mitt eget management Greenwall Management. Det är en stor ära att få bli en del av Hagenburg, dess historik och framtid. Jag ser fram emot att fortsätta bygga och förvalta artistkarriärer under Hagenburgflaggan tillsammans med Petri, säger Erik Grönwall i ett pressmeddelande.

– Att signa Idol-vinnare var aldrig min paradgren, men med Erik så ställdes allt på ända och att på köpet få en fullblodsentreprenör serverad på guldfat är få förunnat och inget man vill missa. Således fanns det bara en väg framåt och det var att inte bara bjuda in Erik i stugvärmen utan erbjuda honom del i stugan, fortsätter Petri H Lundén.

Lars Nylin