FÖRLAG Cosmos Music Publishing förnyar med Pontus Frisk

Nyheter

Cosmos Music Publishing, tidigare Scandinavian Songs, har förlängt avtalet med låtskrivaren och producenten Pontus Frisk.

Pontus Frisk har jobbat med många av Sveriges största artister under 20 år. Sedan två år tillbaka är han bosatt i Sundsvall och arbetet i en egen studio hos Ninetone Records, som drivs av hans bror, Patrik Frisk.

- Pontus är en otrolig låtskrivare, och vi är otroligt glada över att vi förlänger vårt samarbete. 2017 har varit ett väldigt bra år för Pontus och det ska bli väldigt spännande att fortsätta den här resan tillsammans, säger Peo Nylén på Cosmos.

Under 2017 har Pontus Frisk haft tre radiohits med Joakim Lundell i form av låtarna All I Need, My Addiction respektive Waiting For, som fram till i dag streamat cirka 60 miljoner gånger på Spotify, varav två har varit etta på svenska Spotifylistan.

På bilden fr.v Robert Litsén, vd Cosmos Music, Pontus Frisk, Peo Nylén, Creative Director Cosmos Music Publishing

Lars Nylin

Annons

Annons