SVERIGETOPPLISTAN v 36 Dubbelt Avicii, stark ny Joakim Lundell

Nyheter

Avicii är kvar i topp av singellistan med Without You (feat. Sandro Cavazza). Detsamma gäller albumlistan med AVĪCII (01) [Universal/Universal]. Joakim Lundell gör ännu en stark start, denna gång med Monster [Ninetone/Universal] ihop med Arrholt och Hector på plats 5.

Förra veckans starkaste nykomling, Taylor Swifts Look What You Made Me Do [Big Machine/Universal] klättra från 9 till 7. Swift har dessutom nya Ready For It [Big Machine/Universal] på plats 56. går in som 9.

Justin Bieber och BloodPop faller en plats till 3 med Friends [BloodPop/Republic/Universal] medan Kaliffa kliver upp till 2 med Helt seriöst [Svenska Inspleningar/Universal]. Förra veckans klättrare Dua Lipa går vidare från 29 till 13 och nu 10 med New Rules [WB/Warner].Veckans andra starka nyhet är Maroon 5 med What Lovers Do [Interscope/Universal] som 44.

Etta på Heatseeker är Matoma & The Vamps med nya Staying Up [FFRR/Warner].

The War On Drugs är för andra vecka  etta på vinyllistan med A Deeper Understanding [Atlantic/Warner] medan Lasse Stefanz återtar topplatsen på den fysiska listan med Wind Me Up [Metronome/Warner].

På samlingslistan tronar soundtracket till Trolls [RCA/Sony] även 50 veckor efter release.

www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin

Annons

Annons