FESTIVAL Musikörat till Ernman och Goldmann på Live At Heart

Nyheter

Nästa vecka arrangeras Live At Heart i Örebro. Redan premiärkvällen får sångerskan Malena Ernman och Alexander Goldmann från Musiker mot rasism ta emot årets Musikörat. 

Live at Heart har offentliggjort att utmärkelsen Musikörat 2017 delas mellan sångerskan Malena Ernman och Alexander Goldmann som grundat rörelsen Musiker mot rasism.

– Live at Heart och musik handlar väldigt mycket om att bryta gränser och få människor att mötas. I år delar vi ut Musikörat till två personer som verkligen visar hur viktigt det är att bryta gränser, trampa upp nya vägar och få med sig andra, Malena Ernman och Alexander Goldmann, säger Åke Lundström, VD för Live at Heart.

Musikörat delas ut på Live at Hearts invigningsmingel onsdag 30 augusti. Musikörat har delats ut sedan 2014 och tidigare pristagare är Jill Johnson (2014), Hilda Sandgren och Tomas Ledin (2015) och Göran Samuelsson (2016).

Det slutliga programmet till årets upplaga av Live at Heart landar på totalt 216 akter och innehåller en stor bredd av olika genres, och artister från många delar av världen.

– Jag är väldigt nöjd med årets program. Det finns en imponerande mängd talang och kvalitet bland alla de akter som sökt till årets festival, och jag är väldigt glad över att det internationella intresset bland musiker att komma till Örebro är så stort. Vi gör i år också nytt rekord i antalet akter. Med 216 akter är det här den största uppställningen vi har haft, har programansvarig Lars-Göran Rosén summerat.

Hela programmet finns här: http://www.liveatheart.se/media/1593/lah-2017-musik-film-prog.pdf

Live at Heart pågår 30:e augusti – 2:a september i Örebro.

Lars Nylin

 

 

 

 

 

Annons

Annons