PRIS Finalisterna i Rockbjörnen klara

Nyheter

Nu är det klart vilka som har chans att vinna årets Rockbjörnen. Bland de nominerade märks Håkan Hellström och nykomlingarna Hov1 som med fyra nomineringar var kan bli Rockbjörnens största vinnare.

– Det är fantastiskt att se fansens kreativitet och den tid de lägger på att göra egna röstningskampanjer för att få sina favoritartister att bli nominerade. Det här är verkligen fansens pris, säger Viktoria Gelin, Aftonbladets marknadschef i ett pressmeddelande.

I söndags avslutades nomineringsfasen i Rockbjörnen. Läsare har nominerat i åtta kategorier via rockbjornen.se under sommaren. Finalomröstningen startade 11 juli och pågår fram till den 9 augusti.

Håkan Hellström och Hov1 (bilden) är de artister som gjort starkast intryck på svenska folket under året. De slåss om segern i kategorierna ”Årets svenska låt” och ”Årets konsert” och har fått ytterligare två nomineringar var. FO&O (inklusive Fooers), Zara Larsson och Kent följer närmast med tre nomineringar var och Nano och Marcus & Martinus med två.

Priserna delas ut på Rockbjörnenfesten i Kungsträdgården den 15 augusti.

Lars Nylin

Annons

Annons