PRIS Alla Grammyvinnare – inklusive två svenskar

Förlag

Max Martin och Shellback fanns bland vinnarna vid Grammy Awards natten mellan söndag och måndag, svensk tid. De vann dels för  att de tillhörde låtskrivarna bakom Justin Timberlakes Can’t Stop The Feeling men har även varit inblandade i det prisbelönade Adele-albumet 25.

Svenskarna var med och skrev låten för den animerade filmen Trolls, kategirin den vann i är Bästa låt för visuell media. Grammygalan arrangerades på Microsoft Theater i Los Angeles. Duon var även nominerad för Pink-låten Just Like Fire.

Mezzosopranen Anne Sofie von Otter var också nominerad till en Grammy, i kategorin Bästa operaskiva, för sin inspelning av Händels Giulio Cesare, men vann inte.

Länk till alla vinnare: http://www.billboard.com/articles/news/grammys/7686168/grammy-awards-2017-winners-list

Lars Nylin

Annons

Annons

Annons