Nyheter 25 september 2014

SKIVBOLAG Catchy Tunes / Family Tree Music kontrakterar Lars Allertz

Artisten, låtskrivaren, discjockeyn och producenten Lars Allertz har ingått avtal med Catchy Tunes / Family Tree Music för skivutgivning samt management för världen.

Lars Allertz senaste samarbete är Spotify-hiten med Style of Eye & Lars Allertz Love Looks.

– Vi är väldigt glada att få förmånen att jobba med Lars hos oss, säger Michel Petré på Catchy Tunes / Family Tree Music. Han är en stor talang och har flera intressanta produktioner på väg. Lars är ung, men otroligt målmedveten och driftig, en ny kraft att räkna med inom house- och dansmusiken!

– Med vårt nära samarbete med vår delägare Sony Music, har vi redan nu intresse från flera av mina kollegor runt om i världen inom Sony koncernen.

– Jag är väldigt glad att äntligen hittat både ett skivbolag som tror på mig till 110 procent och är villiga att jobba minst lika hårt som jag är med detta både i Sverige men framförallt utomlands! säger Lars Allertz.

– Michel är en person som har många kontakter internationellt sett, lång erfarenhet och ödmjukhet som jag beundrar. Jag vet att vi kommer bli ett bra team som båda går in för detta helhjärtat och kommer inte lämna något åt slumpen.

– Det känns verkligen helt fantastiskt att få ha både skivbolag och management på plats. Nu kan jag äntligen lägga mer tid och fokus i studion än att spränga telefonväxeln på alla radiokanaler, förlag och tidningar.

Claes Olson

Bilden: Lars Allertz hälsas välkommen till Family Tree-familjen av Michel Petré (t.h.)