Okategoriserade 19 juni 2014

SVERIGETOPPLISTAN v.25 First Aid Kit och John Legend fortfarande i topp

First Aid Kit och John Legend toppar fortfarande den svenska försäljningslistan för album respektive singlar. En ny etta på SverigeTopplistan är Eurovision Song Contest Copenhagen 2014 [Universal Music] som går direkt in på DVD-listans förstaplats.

First Aid Kit Stay Gold [Columbia / Sony Music] ligger för andra veckan i följd etta på albumlistan, där Kent Tigerdrottningen [Universal Music] efter helgens stora Kentfest på Gärdet i Stockholm avancerar från fjärde till andra plats. Högsta nykomling är Lars Sigfridsson En ledig dag [Atenzia / Budgetgrossisten] som debuterar på plats 5. Lana Del Ray Ultraviolence [Polydor / Universal Music] går som näst högsta nykomling in på plats 15 och Jack White Lazaretto [XL / Playground] som tredje högsta nykomling in på plats 21.

John Legend All Of Me [Getting Out Of Our Dreams / Columbia / Sony Music] fortsätter behålla singellistans förstaplats. Veckans klättrare är Samir & Viktor Success [Stockhouse / Warner Music] som avancerar från plats 29 till tredje plats.

För kärlekens skull: Hyllning till Ted Gärdestad [EVA / Universal Music] behåller samlingslistans förstaplats. Ny etta på SverigeTopplistan är Eurovision Song Contest Copenhagen 2014 [Universal Music] som går direkt in på DVD-listans förstaplats.

Claes Olson

Länk:

www.sverigetopplistan.se