Nyheter 25 februari 2014

SKIVBOLAG Caotico till Svenska Inspelningar

Popduon Caotico har skrivit avtal med Universal Music-etiketten Svenska inspelningar. Bandet består av Umeåbröderna Joel och Erik Dunkels och många spår att de ska bli kulturhuvudstadens nya stjärnor på den svenska pophimlen.

Caotico presenterade sig 2012 med sitt debutalbum Sunrise Confessions då de uppmärksammades för singeln Brains Out, som gästades av artistkollegan och Umeågrannen Tove Styrke. Debutalbumet med hela fyra singlar på P3-rotation fick sällskap av remixar på Foster The People, Those Dancing Days och Rebecca & Fiona. Duon följde upp debutalbumet med klubb- och festivalspelningar i Sverige.

Under 2014 väntar släpp av nytt material från bröderna Dunkels och popälskare kommer inte bli besvikna,” skriver Svenska Inspelningar i ett pressmeddelande.

Lars Nylin