17 februari 2014

LIVE Håkan Hellström på Ullevi

Slottsskogsvallen ansågs inte tillräckligt stort för Håkan Hellström i sommar. Istället går Hellström i spåren på Bruce Springseen, Gyllene Tider och andra och framträder på Ullevi 7 juni.

Det senaste året har varit starkt för Håkan Hellström. Albumet Det kommer aldrig va över för mig släpptes i april och har sålt platina, det är nominerat till flera priser inklusive Grammis14 på onsdag. Hellström fick en extratimme från Allsången på Skansen och vinterturnén har varit utsåld. Livespelningarna i samband med albumet inleddes 8 juni på Slottsskogsvallen i Göteborg och avsikten var att turnén skulle avslutas på samma plats. Men nu blir det alltså istället det betydligt större Ullevi. Detta blir den enda spelningen under 2014, meddelar Live Nation.

Håkan Hellström säger i ett pressmeddelande:

Efter ett 2013 som varit det största hittills i min karriär var 2014 tänkt för låtskrivande och vardagssysslor. Men… alla turnéer har åtminstone rullat i minst ett år, så varför inte en spelning till och på en väldigt speciell plats…Det är den absoluta peaken för mig, inget blir större än Ullevi!

Köpta biljetter till Slottsskogsvallen gäller, biljetter till Ullevi släpps fredagen den 21 februari kl.09.00.

Lars Nylin