Nyheter 3 december 2013

PERSONAL Jenny Schyttberg till Telegram Studios

Jenny Schyttberg, som de senaste sex åren har arbetat som PR Manager Domestic på Warner Music, lämnar skivbolaget för att istället flytta till Telegram Studios där hon kommer att arbeta internt med strategisk PR- och varumärkeskommunikation samt externt som PR-konsult för artister och företagskunder.

– Telegram Studios är ett otroligt spännande företag med tunga namn på medarbetarlistan, och att få vara med i deras team och gå i bräschen av formatutvecklingen är en ynnest, säger Jenny Schyttberg. Det här är på alla sätt ett drömjobb!

– Jenny är helt rätt för vår verksamhet och timingen är bra i och med att vi är inne i ett expansivt skede då vi behöver spetsa vår kommunikation, kommenterar Henrik Wagenius, vd Telegram Studios.  Telegram strävar efter att vara i framkant av branschutvecklingen inom våra områden Music, Books & Apps och vi ser fram emot att samarbeta med Jenny.

Claes Olson

Jenny Schyttberg / nya kontaktuppgifter:

Tel: 0706243023

e-post: jenny@telegramstudios.com