27 september 2013

MIDEM Nordisk monter även 2014

Efter en del frågetecken står det nu klart: det blir en Nordisk monter även vid MIDEM 2014 meddelar Export Music Sweden.

Jesper Thorsson, VD på Export Music Sweden, summerar i ett brev till tänkbara medverkande läget så här:

”Nu är det äntligen dags att boka MIDEM 2014 genom Export Music Sweden! Mässan går av stapeln lite senare än vanligt, 1-4 februari, men som vanligt i härliga Cannes.   Det är glädjande att vi efter tuffa förhandlingar som pågått under i stort sett hela året kan göra en nordisk monter med full service även 2014. Ett tag såg det faktiskt riktig mörkt ut – men nu kör vi. Dessutom till samma pris per delegat som Midem 2013!

Nu gäller det att så många som möjligt teamar upp så vi kan göra Midem-mässan även kommande år. 2014 är ett vägskäl för den nordiska montern: om alltför många åker snålskjuts på den nordiska satsningen får vi lägga ner den framöver. Vilket skulle vara oerhört synd då Midem-mässan fortfarande är gigantisk jämfört med liknande arrangemang och viktig för svensk musikbransch.

Pris per delegat, 895 Euro, inkluderar bl a: Ackreditering till mässan med allt som ingår: konferenser, festival, katalogen, Midemconnect-online(delegat databasen), Nordic Pavillion – service i den nordiska montern, mötesbord, bar, kaffe, förvaringsutrymme, brevlådor m.m,     det uppskattade Get Together-partyt , företagsinfo i ExMS snygga trycksak, WIFI.

Dealen blev precis klar och vi ville gå ut med detta omgående då många säkert undrar. Inom kort kommer det att gå att anmäla sig på www.exportmusicsweden.org men redan nu kan man med fördel maila Sofia Thurn på sofia@exportmusicsweden.org med företagsinfo och namn på delegater så skickar vi en faktura.

Väl mött i Cannes!

/Jesper”

Lars Nylin