22 mars 2013

FÖRLAG Även Never Alone / Scandinavian Songs i Japan-topp

Tidigare i veckan uppmärksammades RoastingHouses framgångar i Japan, med förstaplatser på såväl singel- som albumlistan. Nu kan vi berätta att även Scandinavian Songs har del av framgångarna, då den listtoppande singeln Arashi Calling (Andreas Johanssons / RoastingHouse) har s.k. dubbel A-sida och låten Breathless är skriven av Scandinavian Songs unga team Never Alone.

Breathless, skriven av Scandinavian Songs team Never Alone med Christoffer Erixon och Joakim Björnberg, är tema i nya stora japanska sci-fi-filmen Platina Data som hade premiär i lördags. Filmen var högsta nykomling på biotoppen i Japan och den totalt näst mest sedda. På två veckor har singeln Calling/Breathless sålt ungefär 820 000 exemplar.

Enligt Peo Nylén på Scandinavian Songs är Never Alone redan nästa vecka aktuella med en ny japansk storsingel. Never Alone har dessutom varit med och skrivit samt producerat den holländska artisten Mattanja Joy Bradleys nya singel Wake Me Up.

Scandinavian Songs är även aktuellt med Joakim Björnberg som medkompositör av Rysslands bidrag What If i Eurovision Song Contest i Malmö i maj.

Claes Olson

Bilden: Never Alone, fr.v: Joakim Björnberg och Christofer Erixon