21 mars 2013

MUSIKBOLAG Nya Triada Communication presenterar sig

Joakim Stabel (Stabel Productions), Malcolm Hardie (Mortal Life Productions), Ira Keelyn (Twisted Tango Communication), och Per Bussmann (Triada Communication) har nyligen tecknat ett långtgående samarbetsavtal under namnet Triada Communication för att på ett bättre, smidigare och effektivare sätt kunna möta sina klienters och branschens behov av synkroniserade helhetslösningar. 

– Vi jobbar självständigt och var och en tar helt och fullt ansvar för att signa och leva upp till sina egna klienters förväntningar, förklarar Per Bussmann, som grundade Triada Communication i mars 2006. Men då vi nu kan sammanföra all vår kompetens och våra gemensamma erfarenheter på ett enkelt, konstruktivt och kreativt sätt så ger det oss en styrka, ett djup och ett kontaktnät som spänner över betydligt fler områden än vad någon kan visa upp på egen hand.

– Ira har ju varit med i snart ett år nu och tillsammans har vi fungerat mycket bra inom PR. Ira har även tagit med sig vissa managementdelar in i samarbetet, vilket har varit något som många klienter efterfrågat. Hennes erfarenhet som nöjesskribent och som PR-ansvarig inom TV-spelbranschen är ju dessutom ovärderlig i dagsläget.

– Joakim och Malcolm kommer till största delen att jobba med bokningar, men då framförallt Joakim har en lång erfarenhet av PR, labelverksamhet och ett liv ute på vägarna som gitarrtekniker, turnéledare och en gång i tiden även som musiker, så kommer han självklart att ha fingret med i en del annat också.

Malcolm Hardie, som har spenderat de senaste 15 åren som projektledare på ett stort internationellt företag, kommer till viss del att styra över de större eventen som de fyra aktörerna inom ”nya” Triada har planerat att genomföra tillsammans.

Triada Communication kommer dessutom att börja jobba än mer aktivt med föreläsningar och har inom det området inlett samarbeten med bl.a. Rikard Löfgren (Leon Music), Jakob Herrmann (Top Floor Studios), Johan Carlsson (Sparzanza), Cornelia Södergren, Markus Hultkrantz och Petra Garnås.– 2013 kommer garanterat att bli det mest spännande året hittills i Triadas historia och än har vi inte sett slutet på utvecklingen, avslutar Per Bussmann.
Claes Olson

Länk:

www.triadacommunication.se