4 februari 2013

SKIVBOLAG Say Lou Lou i avtal med Cosmos Music Group

Duon som tidigare hette Saint Lou Lou har nu bytt namn till Say Lou Lou och tecknat avtal med independentbolaget Cosmos Music Group. Say Lou Lou  jobbar just nu på sitt debutalbum. I mars åker de ut på Europaturné med brittiska bandet Hurts.

Foto: Andreas Öhlund

Efter att spåret Maybe You spreds som en löpeld på både svenska och internationella musikbloggar var tvillingsystrarna Elektra och Miranda Kilbey namnet på allas läppar. 2012 plockade franska modeföretaget Kitsuné upp låten och släppte senare singeln på sitt skivbolag. Say Lou Lou har nu kontrakterats till Cosmos Music Group och är i full gång med att spela in sitt debutalbum.

Elektra Kilbey, ena halvan av Say Lou Lou:

– Vi är så glada över att hittat rätt nordiskt team och är så taggade på att tillsammans med Cosmos göra 2013 till bästa året någonsin!

I mitten av mars pausar bandet från inspelningarna för att supporta bandet Hurts på deras Europaturné. Men redan den 7 och 9 februari gör de två exklusiva spelningar tillsammans med britterna i London och Berlin, för att senare i februari uppträda på den norska musikfestivalen By: Larm.

Hugo Scherman, Head of A&R på Cosmos Music Group:

– Say Lou Lou har en mycket spännande tid framför sig, kul att Cosmos får vara med på den resan.

Lars Nylin