Nyheter 22 januari 2013

SKIVBOLAG Martin Glemme ny Marketing Manager International Universal Music

Martin Glemme är ny Marketing Manager International på Universal Music.

Martin Glemme är ingen nykomling i Universal Musics familj. Han började sin karriär på företaget redan 2006 som Promotion Assistant på den internationella avdelningen. Han har sedan år år tillbaka ingått i det digitala teamet med fokus på tjänster som Spotify och iTunes. ”Martin är en passionerad musikälskare med en erkänd fingertoppskänsla när det kommer till att lyfta fram ny spännande musik,” skriver Universal i ett pressmeddelande.

Glemmes huvudsakliga fokus som Marketing Manager kommer ligga på europeiska akter.

”Vi är otroligt glada att ha Martin Glemme som ny Marketing Manager. Martin har länge varit en väldigt viktig kugge i Universal Musics maskineri och därför kändes valet av honom som väldigt självklart,” säger Mia Forsgren, Marketing Director Universal Music Sverige.

Lars Nylin