17 januari 2013

SKIVBOLAG Sound Pollution vidareutvecklar verksamheten på nätet

Det senaste året har Sound Pollution förändrat vissa saker i bolagets affärsmodell. Man har bland annat förändrat sin närvaro och sitt arbetssätt på nätet. Den här veckan presenterar man en ny hemssida baserad de senaste tekniska lösningarna.

Sound Pollutions nya hemsida är indelad i särskilda underavdelningar för den fysiska och digitala distributionen, förlag och promotion, samt återförsäljare och media. Återförsäljare och partners kan nu enkelt ta del av nya releaser och aktuella kampanjer samt aktuella nyheter från Sound Pollution. Hemsidan är samtidigt tänkt som ett lämpligt verktyg för media som vill ta del bolagets nyheter. Hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt och varje vecka presentera nyheter. Sound Pollution kommer även fortsättningsvis att varje vecka maila ut en till återförsäljare och partners. Även andra som vill ta del av bolagets information kan anmäla sitt intresse till mail@soundpollution.se.

 

Sound Pollutions butik i Gamla Stan finns förstås kvar, men sitt lager och kontor för skivbolags-, distributions-, postorder- och förlagsverksamheten har nu flyttat till Bromma.

– Vår kärnverksamhet är fortfarande distributionen, där det digitala hela tiden blir en allt större del, berättar Johan Hargeby, vd och delägare i bolaget.

Claes Olson

Länk:

http://www.soundpollutiondistribution.se