Okategoriserade 13 april 2011

Opus 3, Heart Song och Kill City till Plugged

Plugged Music Distribution har den senaste tiden ingått avtal med en rad nya bolag. Bland nytillskotten i katalogen återfinns bl.a Opus 3, Kill City Productions och Heart Song Records.

Plugged Music Distribution fortsätter att växa med nya kontrakteringar. Nästa månad släpper man Wheelers nya album på etiketten Kill City Productions och i augusti släpper man bluesmannen Eric Bibbs nya album på Opus 3 Records.

I tisdags tecknades distributionsavtal med Heart Song Records, vars huvudakt är Vox Archangeli. Gruppens samtliga produktioner – albumen Sanctus : Michael och Sanctus : Gabriel samt singlarna Archangelus Gabriel och Sapientia (den senaste ett samarbete med bl.a Örjan Högberg och Mattias Halldén från Fläskkvartetten) – har klättrat högt på SverigeTopplistan. Gruppen medverkar på en rad olika samlingsskivor både i Europa och USA. Dessutom har man även gått på export till bl.a Dubai.

På Kulturnatt Stockholm gav Vox Archangeli i lördags en bejublad konsert i en fullsatt Hedvig Eleonora kyrka. Inför årets julhandel släpper gruppen i samband med internationella Sacred Music Festival i Uppsala i november sitt tredje album Sanctus : Raphael.

Utöver ovannämnda bolag har Plugged Music Distribution den senaste tiden även ingått avtal med bl.a Umlaut Records, finska Eclipse Music, Loveberry Production, Tiny Tiger Productions, Lashie Records, Åddbåpp Produktion, Tónlist Records, Chan Puma Records, tyska Fjarill, Jedso Records, Mary Music, Minou Martini Produktion, Poeme Productions, Shy Music, Sprak Sprak, Bonjour Amour och Music Makes You Happy.

Lars Nylin

Länkar:
Plugged Music Distribution