2 juli 2009

Monza Publishing i nya avtal med Rigo och Pauline

Monza Publishing har i dagarna dels förlängt sitt avtal med Pauline, dels slutit förlagsavtal med Rodde "Rigo" Penceff Topaz – soloartist, men även känd som ena halvan av Infinite Mass.

Pauline, som valt att förlänga sitt förlagsavtal med Monza Publishing, är just nu aktuell med albumet Never Said I Was An Angel [Bonnier Amigo] och
topp 10-singlarna Never Said I Was An Angel och Give Me Call, som för
närvarande är en av av de mest spelade låtarna i norsk radio.
Rigo, som tidigare i år var med i Melodifestivalen, släpper i oktober albumet Bad Man [Roxy Recordings].

Monza Publishing är genom Tobias Karlsson just nu aktuellt med aktuellt även med bl.a Carolina Liar, vars debutalbum Coming To Terms [Maratone / Atlantic] (producerat av Max Martin och Tobias Karlsson för närvarande klättrar på Billboard Hot 100 och Top40-radio i USA. Show Me What I’m Looking For toppar just nu singellistan på Irland och är A-listad på Radio 1 i Storbritannien. Carolina Liar beger sig inom kort ut på en USA-turné tillsammans med Rob Thomas (från Matchbox 20) och One Republic.

Tobias "Astma" Jimson är en annan av Monzas låtskrivare som just nu är högaktuell, bl.a med Promoe, albumdebutanten Andreas Grega [Universal], Million Stylez [Universal] och norska Karpe Diem. Dessutom har Astma den senaste tiden även hunnit med att skriva till Markoolio, Amanda Jensen och Henok Achedo.

Claes Olson