Okategoriserade 23 oktober 2008

FUNK släppas i USA som ERIBA

FUNK är en bok som skrivits av bland andra Tobias Nielsén och som beskriver en tillväxtmodell för upplevelseindustrin och kreativa näringar. Nu har boken översatts och kommer att släppas i USA.

FUNK, som står för Forskning-Utbildning-Näring-Kultur, skrevs med stöd av svenska KK-stiftelsen för att beskriva den tillväxtmodell som Tobias Nielsén varit med och tagit fram. Modellen kommer att diskuteras under ett seminarium på World Culture Economic Forum i New Orleans nästa vecka som en del av New Oreleans satsning på att använda sitt rika kulturliv och de kreativa näringarna som ett sätt att skapa ökad tillväxt i uppbyggningsarbetet efter Katrina.

I anslutning till seminariet kommer en engelskspråkig version av boken att släppas i USA under namnet ERIBA.
Håkan Durmér