Okategoriserade 29 september 2008

Ulf ”Rockis” Ivarsson TV-aktuell

Ulf ”Rockis” Ivarsson är just nu aktuell i flera sammanhang. I kväll, måndag 29/9 kl 22.00, visar SVT under vinjetten K Special filmen Berny Blue – en dokumentär om författaren Berny Pålsson (Vingklippt ängel, Känn pulsen slå). Ulf ”Rockis” Ivarsson har gjort musiken till filmen, som är regisserad av Ronja Yu och producerad av Eden Film i samarbete med SVT Kultur med stöd av Tove Torbjörnsson, SFI.

”Rockis” är även aktuell som medproducent till nästa album med Thåström samt med soloprojektet beatundercontrol, vars kommande tredje album (som ges ut av det engelska bolaget Malicious Damage Records/distr: Border) för närvarande mixas i England och USA av bl.a Bill Laswell (Material, Herbie Hancock, Mick Jagger m.m.) och Youth (Killing Joke, U2 m.m.).
CO